Моля помогнете каква може да е причината за това? Предварително благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 2.0 ТС Моля помогнете при тестване излизат като грешки Р0300 РО302 иРО303
Collapse
X
-
Проверих свещите големите са перфектни бели и според мен работят добре малките бяха малко по черни почистих проверих разстоянието между електродите . Сглобих всичко беше ок но след известно време пак изписва тези грешки . На моменти при ниските обороти на място двигателя тресе и малко колебае оборотите но не постоянно. Най-гадното е че го прави когато си поиска иначе върви перфектно на високи обороти и на метан и на бензин!!Ако разместя бобините дали ще се установи нещо??Питам ако някой е имал подобни проблеми споделете!!
Comment
-
Първоначално публикувано от difimi-1 Покажи съобщениеПроверих свещите големите са перфектни бели и според мен работят добре малките бяха малко по черни почистих проверих разстоянието между електродите . Сглобих всичко беше ок но след известно време пак изписва тези грешки . На моменти при ниските обороти на място двигателя тресе и малко колебае оборотите но не постоянно. Най-гадното е че го прави когато си поиска иначе върви перфектно на високи обороти и на метан и на бензин!!Ако разместя бобините дали ще се установи нещо??Питам ако някой е имал подобни проблеми споделете!!
Comment
-
Годината е 2001
---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
Добре ще пробвам и това. Еднакво работи и на газ и на бензин.Ама като гледам какви са цените на бобините и на свещите косите ми се изправят пък не знам какви да взема .
Comment
-
Първоначално публикувано от difimi-1 Покажи съобщениеГодината е 2001
---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
Добре ще пробвам и това. Еднакво работи и на газ и на бензин.Ама като гледам какви са цените на бобините и на свещите косите ми се изправят пък не знам какви да взема .
Comment
-
Благодаря за инфото! Искам да попитам колко ще ми струват кабелите -отделно бобините и целият комплект . Питам така защото първо ще сменя малките свещи понеже те не са добри после ще търся причината в кабели или бобини. Благодаря предварително! Ако не желаете да публикувате цена тук тел.0899494564 може да се чуем!
Comment
-
Първоначално публикувано от difimi-1 Покажи съобщениеБлагодаря за инфото! Искам да попитам колко ще ми струват кабелите -отделно бобините и целият комплект . Питам така защото първо ще сменя малките свещи понеже те не са добри после ще търся причината в кабели или бобини. Благодаря предварително! Ако не желаете да публикувате цена тук тел.0899494564 може да се чуем!
С бобините не бързай
Comment
Comment